Enhoused Vrijstaande Woning

De Enhoused Vrijstaande Woning is een grote en lichte woning. De woonkamer is breed en grenst met een grote glazen wand van vloer tot aan plafond aan de achterliggende tuin. Deze tuin is te bereiken via een grote schuifpui. De open keuken is ruim, heeft een kookeiland en is uitgerust met kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Uiteraard is de keuken aan te passen aan de persoonlijke wensen van de bewoners.

De woning heeft 2 tot 4 slaapkamers op de verdieping. Elke slaapkamer heeft ter plaatse van de gevel een hoog raam van vloer tot aan plafond. De overloop is erg licht door het grote dakraam, waar ook de onderliggende woonkamer flink van profiteert. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, een breed badkamermeubel met grote spiegel en heeft een premium afwerking.

De woning kan niet alleen verwarmd, maar ook gekoeld worden, heeft ingebouwde slimme verlichting, een slimme deurbel met buitencamera, een hybride energiesysteem inclusief energieopwekking met zonnepanelen én energieopslag in eigen accu’s.

De hele woning is aan binnen- en buitenkant volledig afgewerkt, waarbij kleur en uitvoering door de koper zelf te kiezen zijn. Vrijwel elke architectuurstijl is mogelijk en per woning kan de stijl gevarieerd worden, waardoor een afwisselend straatbeeld ontstaat en de woning een persoonlijke touch krijgt.

De bouwkosten zijn laag. Het verschil met industriële bouwers is ongeveer 20%, vergeleken met traditioneel gebouwde woningen is het verschil nog groter.

 • Oppervlakte

  ca. 70 tot 175 m2

 • Kenmerken

  - Keuze in architectuurstijl
  - Volledig afgewerkt
  - Inclusief keuken en badkamer
  - Inclusief zonnepanelen
  - Lage all-in bouwkosten
  - Ultrasnelle bouwtijd (bewoonbaar binnen een dag)
  - Hoge isolatiewaarden (Rc 5,9 tot 12,1 m2K/W)
  - Hoge brandklasse (B-s1,d0)
  - Circulair