Enhoused Villa

De Enhoused Villa is een samenvoeging van verschillende woningtypes. De koper kan zelf kiezen welke modules en types samengevoegd worden, waarmee een villa voor de prijs van een normale woning ontstaat. Dit is ideaal voor particulieren die nét wat extra’s willen.

In het voorbeeld hiernaast zijn twee Enhoused Loft woningen samengevoegd en gekoppeld door losse modules. Er kan gevarieerd worden in plattegrond, hoogte en plaatsing van de modules. De geveluitstraling is flexibel en uit te voeren in bijvoorbeeld hout, aluminium, kunststof of minerale steenstrips. Desgewenst worden bepaalde delen van de gevel niet afgewerkt. De koper kan dan zelf bijvoorbeeld een rietdekker of traditionele metselaar inhuren en zo een persoonlijke touch aan de woning geven.

De woning wordt compleet afgeleverd. Dit is inclusief vloer-, wand- en plafondafwerking, een keuken inclusief apparatuur, een volledig afgewerkte badkamer en alle benodigde elektrische installaties zoals wandcontactdozen en zonnepanelen.

De Enhoused Villa is zeer snel neer te zetten en indien nodig snel te verplaatsen. De woning is circulair, heeft weinig onderhoud nodig en heeft extreem hoge isolatiewaarden. De woning voldoet volledig aan het Bouwbesluit en is daarmee in te zetten als tijdelijke én permanente woning en kan gedurende de bewoning gemakkelijk uitgebreid en aangepast worden.

 • Oppervlakte

  100 tot 300 m2

 • Kenmerken

  - Keuze in architectuurstijl
  - Flexibele plattegrond
  - Volledig afgewerkt
  - Inclusief keuken en badkamer
  - Inclusief zonnepanelen
  - Lage all-in bouwkosten
  - Snelle bouwtijd
  - Hoge isolatiewaarden (Rc 5,9 tot 12,1 m2K/W)
  - Hoge brandklasse (B-s1,d0)
  - Circulair